Sök:

Köp presentkort här

Gallerinas blogg

Ditt foto på canvas - priserGallerina Wall Art är ett konstgalleri som producerar canvastavlor av alla dess sorter i absolut högsta kvalitét. Vår databas erbjuder våra kunder ett enormt urval av tavlor från konstens mest kända kulturella rörelser - allt endast ett enkelt musklick bort. Här kan ni hitta allt från världskänt uppskattade tavlor till lokalfotografers egna verk, allting till ett billigt pris, så att alla ska få möjligheten att ha sina personliga favoriter hängandes i sitt hem.
På Gallerina kan du även få dina egna bilder utprintande på högklassigt canvas och uppspänt på en hållbar kilram. Vid önskemål så bearbetar vi och retuscherar dina bilder utefter just din vision, till exempel i vår framstående ”Pop Art”-stil, som får kunderna nöjda gång på gång.
Att köpa tavlor online Gallerina.se är busenkelt. Surfa runt och titta på våra bilder och tavlor, klicka in dig på någon bild i din smak, välj storlek/material och så betala genom din varukorg. Du kan även lämna en kommentar om eventuella önskemål, så som få tavlan nedmonterad i en rulle. Vi värdesätter en bra kommunikation med våra kunder och uppskattar alla mail vi får, så var inte rädda att kontakta oss på info@gallerina.se så att vi tillsammans kan hitta den perfekta tavlan åt just dig.
       
 


Bookmark and Share